Lilky omyjeme a podélně rozkrojíme, vezmeme lžíci a vydlabeme měkký vnitřek, ten nakrájíme na malé kostičky a dáme do mísy, přidáme maso, na hrubou nastrouhanou mrkev, bazalku, oregano a pesto z oliv, zamícháme a zahustíme solamylem a vodou (nahrazuje nám vejce), hmota by neměla být příliš tekutá.
Lilky naplníme hmotou a položíme do remosky do které jsme dali trochu oleje a podlijeme je vodou, aby se nepřipekly.
Suroviny:
1 velký lilek (případně dva)
hovězí mleté maso výběrové
mrkev
oregano
bazalka
pesto ze zelených oliv
solamyl
Perex:
Jedním z oblíbených a rozšířených receptů jsou plněné lilky. Použijeme hovězí sekanou, koření a pesto ze zelených oliv
Alergeny rozšířené:
Perex doporučujeme:
Jedním z oblíbených a rozšířených receptů jsou plněné lilky. Použijeme hovězí sekanou, koření a pesto ze zelených oliv
Perex titulka:
Jedním z oblíbených a rozšířených receptů jsou plněné lilky. Použijeme hovězí sekanou, koření a pesto ze zelených oliv
Perex upoutávka:
Jedním z oblíbených a rozšířených receptů jsou plněné lilky. Použijeme hovězí sekanou, koření a pesto ze zelených oliv