Štědrý den se nezadržitelně blíží a s ním i klasická štědrovečerní večeře. Pro ty, kteří mají klasického kapra dost, jsme připravili poněkud světovější alternativu tohoto klasického vánočního pohoštění
Světová zdravotnická organizace (WHO) doporučuje v souladu s výživovými cíli pro Evropu příjem ovoce a zeleniny v množství 600 g denně, přičemž poměr mezi zeleninou a ovocem by měl být cca 2:1
Kromě základních živin by naše strava měla obsahovat dostatek vitamínů a minerálních látek. Zelenina a ovoce jsou jejich bohatou zásobárnou, ale i přesto jsou na našem talíři často opomíjené
Bezlepkových dezertů není nikdy dost. Pro milovníky čokolády a všeobecně pro všechny, kteří si jednou za čas chtějí dopřát něco dobrého, jsme připravili recept na čokoládový koláč, který je upraven do bezlepkové podoby
Pečené pražmy mohou být zajímavou alternativou na vánoční stůl, ale samozřejmě pro jakoukoli jinou příležitost. Díky použitému koření a zbytku ingrediencí si vytvoříte chutné a zajímavé jídlo, které je vhodné jako hlavní chod na oběd či večeři
Krevety nasekané na jemno, nebo připravované v celku. Budeme potřebovat 400 g krevet a další ingredience v receptu na vytvoření pikantního předkrmu, nebo samostatného chodu
Poslední komentáře