Recept: Těstovinový salát s tuňákem a vejci
Dnes jsme pro vás připravili bezlepkový těstovinový salát s tuňákem, vejci, rajčaty a zakysanou smetanou. Pokud máte chuť na něco dobrého, osvěžujícího a zároveň zdravého, neváhejte a vyzkoušejte!
30.10.2013 Eva Dojčarová Komentáře (0)
Suroviny:
5 hrstí bezlepkových těstovin (např. kukuřičných)
1 větší konzerva tuňáka (90 g)
malá konzerva kukuřice
3 rajčata
2 vejce
zakysaná smetana
olivový olej
mořská sůl
vegeta bez glutamátu
tymián
Uvařené těstoviny smícháme s tuňákem, nakrájenými vejci, rajčaty a s kukuřicí. Prokapeme olivovým olejem a přidáme dle chuti zakysanou smetanu.
Reklama
Vše dochutíme mořskou solí, vegetou bez glutamátu a tymiánem.
Těstovinový salát s tuňákem a vejci
Tip na závěr
Místo tymiánu můžete použít čerstvou nebo mraženou petrželovou nať. Salát můžeme buď pěkně naaranžovat (viz obrázek výše), nebo vše důkladně promíchat, což pak vypadá nějak takto:
Dobrou chuť! ;-)
Reklama
Přidat komentář