Recept: Papriková pomazánka "do spíže"
Připravte si chutnou pomazánku z rajčat, paprik a cibule pro rychlou svačinu kdykoli během dne
12.9.2012 Soňa Škeřík Komentáře (0)
Suroviny:
2 ks rajčat
2 ks červené papriky
1 kg cibule
1 Deko
1/4 litru olivového oleje
1/4 litru jablečného octa
trocha mleté skořice
trocha mletého zázvoru
4 hřebíčky
200 g třtinového cukru
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou červenou papriku a rajčata, Deko, skořici, zázvor a hřebíček. Vše spolu povaříme 1 hodinu.
Reklama
Po hodině přilijeme ocet a přisypeme cukr. Ještě chvíli vše povaříme. Po vychladnutí směs rozmixujeme v mixéru a naplníme do malých zahřátých skleniček. Uzavřeme víčkem a postavíme dnem vzhůru. Nesterilujeme.
Reklama
Přidat komentář