Funkce tisku by měla primárně sloužit k tomu, že se zobrazí stránka vhodná k tisku, tedy obsahující pouze daný recept. Samotná inicializace tisku je potřeba udělat na straně daného uživatele. Ono naopak automatická snaha o otevírání dialogu tiskárny je pro většinu uživatelů nežádoucí, jelikož může být cílem tisknout na jiném pc, a tedy například takto exportovaný formát uložit jako PDF a podobně. Fukncionalita tisku je tedy v pořádku.
Když dáváte pro vytištění receptu ikonku na tisk, tak by to mělo jít tak, že se objeví tisk,nastaví se kolik kopií atd. stiskne se ok a samo to tiskne. U vás postrádám ikonku pod připraveným receptem.Tzn. na stránce upravené pro tisk není ikonka TISK.
Dobrý den, jake je prosim složení muk? Mohu použít pouze namletou pohanku? pripadne nakombinovat s ryzovou a jahlovou moukou? Napada Vas nekoho, jak nahradit cukr? Napriklad ryzovy sirup, pak kolik ho dat? Cukr nechci pouzivat kvuli malemu synovi? Dekuji za odpoved.
Mám zkušenost s termicky loupanou pohankou stačí namočit na pár hodin a vařit se nemusí.. Je výborná i jen tak. Taky by mne zajímalo v čem je teda lepší ta mechanicky loupaná. Asi to zní lépe to jistě, ale není to jen finta prodejců biopotravin? Mechanicky loupaná se hůře shání a bývá dražší.. Psaní článků jak se musí termicky loupaná vařit mi přijde scestné
dobrý den,
všude se píše, že tmavá pohanka je horší než světlá, nemá prý výživné látky. Mě zajímá, zda je zjištěno, jestli výživné látky ztrácí díky úpravě 200C kdy se zbavuje slupek, nebo až kvůli tomu, že se musí dlouho vařit - tmavá je tvrdší - vaří se 20minut.
to ale přeci vůbec není pravda, tmavá pohanka lze večer namočit, krásně nabobtná a ráno už pak stačí v hrnci ohřát
díky
Tím lépe. Možná to je jinou chutí než má klasický cukr. A mohu říct tato jiná chuť mi i chutná. Je to otázka zvyku. Po pár šálcích Vám ti už ani nepřijde. :-)
Dobrý den. Bezlepkový chléb od firmy NOMINAL, rustikální,sojový, pohádkový atd. určitě doporučuji držím již 5 let 9mesicu, bezlepkovou dietu.Trvalo mi dlouho než jsem si našla výrobek, aby splňoval mé požadavky.Od prvního sousta mi bylo jasné, že právě bezl.směs od Nominalu je tím pravým chutným chlebem, který mě velmi potěšil. Doporučuji a nemusíte utrácet za jiné směsi, které Vám za to nestojí. Dobrou chuť
Dobrý den mám pekárnu SilverCrest mám ji teprve týden a učím se tak by mě zajímalo jestli to kynutí vašeho chleba v pekárně je 60 minut v kuse protože kynutí v mé pekárně je jen 48 minut a chleba pořádně nevykynul je výborný ale je hutný a není vysoký. Normální chleba peče pekárna dobře ale bezlepkové směsi mi vždy propadnou a srazí se nevím si s tím rady. Pekárna má bezlepkový program ale třeba by byl lepší nějaký jiný s delším kynutím. A samotné pečení je kolem 60 minut.
Válejte zakryté potravinářskou folii a jde to
Funkce tisku by měla primárně sloužit k tomu, že se zobrazí stránka vhodná k tisku, tedy obsahující pouze daný recept. Samotná inicializace tisku je potřeba udělat na straně daného uživatele. Ono naopak automatická snaha o otevírání dialogu tiskárny je pro většinu uživatelů nežádoucí, jelikož může být cílem tisknout na jiném pc, a tedy například takto exportovaný formát uložit jako PDF a podobně. Fukncionalita tisku je tedy v pořádku.
Když dáváte pro vytištění receptu ikonku na tisk, tak by to mělo jít tak, že se objeví tisk,nastaví se kolik kopií atd. stiskne se ok a samo to tiskne. U vás postrádám ikonku pod připraveným receptem.Tzn. na stránce upravené pro tisk není ikonka TISK.
Dobrý den, jake je prosim složení muk? Mohu použít pouze namletou pohanku? pripadne nakombinovat s ryzovou a jahlovou moukou? Napada Vas nekoho, jak nahradit cukr? Napriklad ryzovy sirup, pak kolik ho dat? Cukr nechci pouzivat kvuli malemu synovi? Dekuji za odpoved.
Mám zkušenost s termicky loupanou pohankou stačí namočit na pár hodin a vařit se nemusí.. Je výborná i jen tak. Taky by mne zajímalo v čem je teda lepší ta mechanicky loupaná. Asi to zní lépe to jistě, ale není to jen finta prodejců biopotravin? Mechanicky loupaná se hůře shání a bývá dražší.. Psaní článků jak se musí termicky loupaná vařit mi přijde scestné
Dobrý den.Dnes jsem našla tento recept a musím říct,ze lepší bezlepkovy chléb jsem nikdy neupekla.Je prostě úžasný.
Právě se připravuje. Mrkev mám moc ráda, jistě bude skvělá :-)
Právě se připravuje. Mrkev mám moc ráda, jistě bude skvělá :-)
Měla jsem za to, že železo se špatně vstřebává když se podává současně s mlecnymi výrobky -obsahují vápník....
Mohu se zeptat jakých dvou programu? Diky!!
dobrý den,
všude se píše, že tmavá pohanka je horší než světlá, nemá prý výživné látky. Mě zajímá, zda je zjištěno, jestli výživné látky ztrácí díky úpravě 200C kdy se zbavuje slupek, nebo až kvůli tomu, že se musí dlouho vařit - tmavá je tvrdší - vaří se 20minut.
to ale přeci vůbec není pravda, tmavá pohanka lze večer namočit, krásně nabobtná a ráno už pak stačí v hrnci ohřát
díky
Tím lépe. Možná to je jinou chutí než má klasický cukr. A mohu říct tato jiná chuť mi i chutná. Je to otázka zvyku. Po pár šálcích Vám ti už ani nepřijde. :-)
Dobrý den. Bezlepkový chléb od firmy NOMINAL, rustikální,sojový, pohádkový atd. určitě doporučuji držím již 5 let 9mesicu, bezlepkovou dietu.Trvalo mi dlouho než jsem si našla výrobek, aby splňoval mé požadavky.Od prvního sousta mi bylo jasné, že právě bezl.směs od Nominalu je tím pravým chutným chlebem, který mě velmi potěšil. Doporučuji a nemusíte utrácet za jiné směsi, které Vám za to nestojí. Dobrou chuť
Dobrý den,
v případě pekárny Panasonic, kterou jsem v době vydání receptu používal, trvá samotné kynutí skutečně 60 minut.
Dobrý den mám pekárnu SilverCrest mám ji teprve týden a učím se tak by mě zajímalo jestli to kynutí vašeho chleba v pekárně je 60 minut v kuse protože kynutí v mé pekárně je jen 48 minut a chleba pořádně nevykynul je výborný ale je hutný a není vysoký. Normální chleba peče pekárna dobře ale bezlepkové směsi mi vždy propadnou a srazí se nevím si s tím rady. Pekárna má bezlepkový program ale třeba by byl lepší nějaký jiný s delším kynutím. A samotné pečení je kolem 60 minut.
Stránky