Recept: Hovězí maso s pórkem a mrkví

Hovězí maso s pórkem a mrkví
Pro milovníky hovězího masa jsme připravili postup pro přípravu s pórkem a mrkví
Suroviny: 

500 g zadního hovězího masa

1 cibule

2 pórky

1 mrkev

1/2 lžičky soli

špetka pepře

50 g másla

Hovězí maso očistíme od blanek a loje a nakrájíme na malé kousky. Pórek, cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Do hrnce dáme rozehřát máslo a na něm osmahneme zeleninu a hned po té kousky hovězího masa. Směs osolíme, opepříme a podlijeme vodou.

Reklama

Přikryjeme pokličkou. Za občasného míchání a podlití dusíme do měkka. Přílohou může být rýže nebo vařené brambory.

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist