Recept: Kuřecí prsa s pórkem a mandlemi
Kuřecí maso je možné připravovat na velmi mnoho způsobů. Jedním z nich je třeba následující postup s pórkem a mandlemi
14.9.2012 Soňa Škeřík Komentáře (0)
Suroviny:
200 g kuřecích prs
50 g opražených mandlí
1 pórek
1/2 zeleninového bujónu Alnatura
1/4 lžičky mletého kmínu
špetka soli
olej na smažení
vejce na obalení
lžička solamylu
trocha vody
Maso nakrájíme na proužky, v misce promícháme se solamylem, vejcem a vodou. Rozehřejeme pánev s olejem a vložíme maso. Mícháme, aby se nám kousky neslepily k sobě.
Reklama
Jakmile je maso na povrchu „zatáhlé“, tak přidáme pórek na jemné nudličky, koření a promícháme.
Na závěr přidáme loupané pražené mandle a vše prohřejeme. Podáváme s rýží.
Reklama
Přidat komentář