Recept: Osvěžující salát z červené řepy
Už vás omrzely všechny ohrané salátové variace? Mám tu pro vás další tip. Jednoduchý a vynikající salát z červené řepy
4.9.2013 Veronika Šubrtová Komentáře (0)
Suroviny:
3-4 středně velké kusy červené řepy
3-4 středně velké kyselé okurky
1 vařené vejce
1 malá konzerva nakládaného MIX hrášku a mrkve
100 g 30% cihly (Eidamu)
olivový olej
pepř
sůl
Červenou řepu (v celku) dáme do hrnce s vodou a vaříme ji do měkka. Necháme ji vychladnout, oloupeme ji a nakrájíme na malé kostičky. Přidáme na kostičky pokrájené vajíčko a kyselé okurky.
Reklama
Přimícháme hrášek a mrkev (bez nálevu) a ochutíme pepřem a solí. Salát zalijeme olivovým olejem a důkladně promícháme. Necháme jej vychladit v lednici a podáváme ho posypaný sýrem.
Osvěžující salát z červené řepy
Přeji dobrou chuť! ;-)
Reklama
Přidat komentář