Hledáte způsob, jak připravit rychlé, chutné a zdravé jídlo? Zkuste Okouna. Okoun je velmi chutná ryba, navíc k její přípravě nepotřebujeme složité ingredience. Jídlo je bez lepku
Dnes jsme pro vás připravili bezlepkový těstovinový salát s tuňákem, vejci, rajčaty a zakysanou smetanou. Pokud máte chuť na něco dobrého, osvěžujícího a zároveň zdravého, neváhejte a vyzkoušejte!
Zeleniny a zeleninových salátů není nikdy dost. Lze je připravit jako chutnou svačinu, nebo také jako přílohu k hlavním jídlům či jako součást oběda. Zeleninový salát by určitě neměl chybět na našem stole alespoň 1× denně
Ratatouille je výborný zeleninový pokrm pocházející z oblasti francouzského města Nice. Je připravován v mnoha podobách a servírován buď samostatně, nebo jako příloha k masu či jiným pokrmům. Jeho příprava není nijak náročná a chutná skvěle
Pečené pražmy mohou být zajímavou alternativou na vánoční stůl, ale samozřejmě pro jakoukoli jinou příležitost. Díky použitému koření a zbytku ingrediencí si vytvoříte chutné a zajímavé jídlo, které je vhodné jako hlavní chod na oběd či večeři
Variace na známe boloňské ragú ve vegetariánském provedení. Červená čočka obsahuje spoustu železa a vlákniny a její příprava je velmi rychlá a jednoduchá
Poslední komentáře